Aktualno

Zaposlitev

Trenutno v podjetju ni prostih delovnih mestSmo podjetje s 25-letnimi izkušnjami na področju razvoja in proizvodnje kovinskih in plastičnih izdelkov. Naš cilj je popolnost, zato naše storitve, proizvodne postopke in izdelke stalno razvijamo, nadgrajujemo in izpopolnjujemo. V letu 2018 smo ponovno pridobili zlato boniteto odličnosti, saj smo prejeli najvišjo boniteto odličnosti AAA že tretje leto zapored. Naše ambiciozne načrte podpirajo standardi kakovosti in proces nenehnih izboljšav, predvsem pa motivirani, sposobni in prizadevni sodelavci.  

  

Če vas zanima delo na stroju za brizganje aluminija ali v proizvodnji, nam pišite na andreja.metez@mva-doo.si. Proizvodnja poteka v naših poslovnih prostorih na naslovu Zabrv 81, Ig. 

 

Pridružite se nam.

  

Zakaj postati del kolektiva MVA, d. o. o., Polhov Gradec:

- ker nenehno vlagamo v razvoj in proizvodnjo kvalitetnih raznovrstnih kovinskih in plastičnih izdelkov,

- ker vlagamo v razvoj zaposlenih z internimi usposabljanji in izobraževanji pri zunanjih izvajalcih,

- ker so dosežki naših zaposlenih nagrajeni,

- ker skrbimo za finančno varnost zaposlenih zanje vplačujemo v dodatno pokojninsko zavarovanje,

- ker nam je zadovoljstvo sodelavcev pomembno, se družimo na jutranjih skupnih kavicah, se odpravimo na enodnevne izlete ter skupaj praznujemo pomembne poslovne in osebne dogodke,

- ker sta nam pomembna varnost in zdravje zaposlenih, veliko vlagamo v primerno zaščitno opremo, skrbimo za redna usposabljanja in nenehno prilagajamo delovna mesta za varno in uspešno delo, 

- ker skrbimo za primeren odnos do okolja, kupcev, dobaviteljev in seveda zaposlenih.

Podjetje MVA d.o.o. je tudi v letu 2019, že četrto zaporedno leto, prejelo zlato nagrado za bonitetno odličnost - zlati AAA.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

  

 

 

Podjetje MVA d.o.o. praznuje 25. obletnico obstoja!

 

MVA 25 Let