Aktualno

Zaposlitev

Iščemo nove sodelavce - vabljeni v naš kolektivSmo podjetje s 25-letnimi izkušnjami na področju razvoja in proizvodnje kovinskih in plastičnih izdelkov. Naš cilj je popolnost, zato naše storitve, proizvodne postopke in izdelke stalno razvijamo, nadgrajujemo in izpopolnjujemo. V letu 2018 smo ponovno pridobili zlato boniteto odličnosti, saj smo prejeli najvišjo boniteto odličnosti AAA že tretje leto zapored. Naše ambiciozne načrte podpirajo standardi kakovosti in proces nenehnih izboljšav, predvsem pa motivirani, sposobni in prizadevni sodelavci.  

 

Iščemo dva (2) nova sodelavca na delovnem mestu »DELAVEC NA STROJU ZA BRIZGANJE ALUMINIJA II« (m/ž). Pogoji za zasedbo prostega delovnega mesta so:

- III. stopnja izobrazbe ali nižja z ustreznimi znanji,

- natančnost, zanesljivost in ročne spretnosti,

- delovne izkušnje niso potrebne.

Vaše delo bo obsegalo predvsem pripravo strojev, naprav in orodij za proces litja kovin, upravljanje stroja za brizganje aluminija ter zlaganje, sortiranje in transportiranje ulitkov.

 

Zaposlitev z enim kandidatom bomo sklenili za nedoločen čas, za polni delovni čas in 6 mesečnim poskusnim delom, z drugim kandidatom pa za polni delovni čas za dobo enega (1) leta in s trimesečnim poskusnim delom. Delo boste opravljali v naših poslovnih prostorih na naslovu Zabrv 81, Ig. Prijave sprejemamo do vključno 6.9.2019 na andreja.metez@mva-doo.si ali po pošti na MVA, d.o.o., Polhov Gradec, Dolenja vas 53, 1355 Polhov Gradec.

 

Pridružite se nam. 

  

Zakaj postati del kolektiva MVA, d. o. o., Polhov Gradec:

- ker nenehno vlagamo v razvoj in proizvodnjo kvalitetnih raznovrstnih kovinskih in plastičnih izdelkov,

- ker vlagamo v razvoj zaposlenih z internimi usposabljanji in izobraževanji pri zunanjih izvajalcih,

- ker so dosežki naših zaposlenih nagrajeni,

- ker skrbimo za finančno varnost zaposlenih zanje vplačujemo v dodatno pokojninsko zavarovanje,

- ker nam je zadovoljstvo sodelavcev pomembno, se družimo na jutranjih skupnih kavicah, se odpravimo na enodnevne izlete ter skupaj praznujemo pomembne poslovne in osebne dogodke,

- ker sta nam pomembna varnost in zdravje zaposlenih, veliko vlagamo v primerno zaščitno opremo, skrbimo za redna usposabljanja in nenehno prilagajamo delovna mesta za varno in uspešno delo, 

- ker skrbimo za primeren odnos do okolja, kupcev, dobaviteljev in seveda zaposlenih.

 

 

Podjetje MVA d.o.o. je tudi v letu 2018, že tretje zaporedno leto, prejelo zlato nagrado za bonitetno odličnost - zlati AAA.

 

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

 

AAA

 

 

 

Podjetje MVA d.o.o. praznuje 25. obletnico obstoja!

 

MVA 25 Let